PENAPIS AIR

PENAPIS AIR BIO AURA 

PENAPIS AIR BIO AURA

Inilah sebenarnya yang membezakan penapis air bio aura dengan sistem penapis air yang lain 🙂 Baca dengan teliti dan anda akan faham kenapa penapis air bio aura ini adalah penapis air yang sepatutnya anda miliki untuk mendapatkan tahap kesihatan yang bagus.

Penapis 1

Liang yang bersaiz 0.9 mikron mencapai tahap penapisan sehingga 99.999%. Dapat menyingkir bahan pencemar seperti karat, kotoran, pasir lumpur dan bacteria.

Penapis 2

Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan, warna, rasa, bahan pencuci dan elemen-elemen kotor yang lain untuk mengelakkan daripada pertumbuhan bacteria.

Penapis 3

Activated Carbon Block dan penukar ion berlogam KDF memenuhi piawaian US EPA dan FDA National Safety Standards dapat menapis unsure logam berat, klorin, pencemar kimia, di samping mengawal kestabilan air, bacteria dan rumpair. Unsur Resin pula akan melembutkan molekul air dan mempunyai kesan untuk menghasilkan bahan-bahan mineral.

Penapis 4

Memenuhi piawaian keselamatan antarabangsa. Memiliki fungsi penyerapan yang tinggi, berupaya menyerap unsur logam berat, bahan-bahan radioaktif, bahan kimia dan racun serangga.

Penapis 5

Teknologi penukar tenaga berupaya memecahkan molekul air kepada yang lebih berkesan supaya dapat diserap dengan mudah ke dalam badan manusia. Dan juga meningkatkan kapasiti air untuk dibekalkan ke badan kita.

Penapis 6

Penstabil tenaga berteknologi Nano mengekalkan dan menstabilkan kandungan tenaga dalam saiz molekul air yang kecil untuk tempoh masa yang panjang. Ia berupaya untuk menyelaraskan sifat air lebih cenderung kepada beralkali yang baik untuk tubuh badan, menggalakkan metabolisme, mengaktifkan sel-sel badan untuk menguatkan imunisasi dan fungsi detoksifikasi.

Advertisements
%d bloggers like this: